خواص هلو برای سلامتی و پوست - نهالستان فضائلی

خواص هلو برای سلامتی و پوست

خواص هلو برای سلامتی و پوست

خواص هلو به شرح زیر است :

✅ بهبود گوارش و پیشگیری از یبوست

خواص هلو  سرشار از فیبرهای محلول در آب هست که باعث هضم راحت غذا و بهبود گوارش می‌شود. این میوه‌ی آبدار علاوه بر پیشگیری از یبوست و کاهش خطر ابتلا به سرطان کولون به پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی نیز کمک می‌کند.

حدود ۲% از وزن یک هلوی رسیده را فیبرهای غذایی تشکیل می دهند. البته این فیبرها بیشتر در پوست آن قرار دارد و از نوع فیبرهای حلال در آب می‌باشند و روده‌ها بهتر می‌تواند آن‌ها را تحمل کند.

از این گذشته هلو جزو اولین میوه‌هایی است که می‌توان به کودکان داد. فیبرهای موجود در این میوه برای رفع یبوست مفید است. می‌توانید روزانه تا ۳ عدد هلو میل کنید البته به شرطی که روده‌های خیلی حساسی نداشته باشید و با دقت این میوه را بجوید.

 

✅ مقابله با واریس و رفع احتباس آب

 

 

آنتوسیانین‌های موجود در هلو که به خانواده‌ی فلاوونوئیدها تعلق دارد از رگ‌های خونی محافظت کرده و بازگشت خون سیاهرگ‌ها را ساده‌تر می‌سازد. برای همین اگر از بروز رگه‌های آبی رنگ روی پاهایتان ناراحت هستید از این میوه‌ی تابستانی خوش‌طعم بهره‌مند شوید.

باید بدانید که هلو نیز مانند بیشتر میوه‌ها و سبزیجات منبع خوب پتاسیم محسوب می‌شود که برای حفظ تعادل سدیم لازم است. برای همین اگر از احتباس آب رنج می‌برید (یعنی اینکه آب در بافت‌های بدنتان جمع می‌شود و احساس پف کردگی می‌کنید) لازم است میزان پتاسیم و سدیم بدنتان را تنظیم کنید. برای همین توصیه می‌کنیم هلوی بیشتری میل کنید.

 

✅ خواص هلو برای سلامت چشم

هلو سرشار از بتاکاروتن است؛ بتاکاروتن در بدن تبدیل به ویتامین A می شود. این ماده نقش مهمی در حفظ سلامت بینایی انسان داشته و از بروز انواع بیماری های مربوط به چشم نظیر «رمد چشم» پیشگیری می کند. نتایج یک مطالعه تحقیقاتی نشان می دهد کاروتنوئیدهای موجود در هلو یعنی «لوتئین» و «زیگزانتین» اثرات مثبتی در کاهش آب مروارید هسته ای دارند

 

✅هلو و مقابله با سرطان

🔵سیستم ایمنی بدن بسیار حساس است و به اسانی و توسط فاکتورهای مختلفی همچون بیماری‌ها و عفونت‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد. با استفاده از اسید آسکوربیک و محتوای روی موجود در هلو، می‌توان سیستم ایمنی را به حالت طبیعی قبل بر گرداند.

مقدار بیش از حد رادیکال‌های آزاد می‌تواند بدن شما را نابود کند. رادیکال‌های آزاد مضر از عناصر مضر موجود در طبیعت همچون آلاینده‌های هوا و اشعه خورشید به بدن می‌رسند. خاصیت آنتی اکسیدانی موجود در هلو به حذف و نابودی این رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند.

با مصرف هلو، محتوای فنولی و کارتنوئیدی بالای آن به کاهش گسترش سلول‌های سرطانی کمک می‌کند. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که این عناصر سلول‌های سرطانی را هدف قرار می‌دهد و آن‌ها را بدون آسیب رساندن به سلول‌های سالم از بین می‌برند.

 

✅تاثیر مصرف هلو بر سلامت قلب

 

🔵هلو سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام پولیفنول ها است که از اکسایش کلسترول پیشگیری می‌کند و برای همین هم اجازه نمی‌دهد رگ‌ها گرفته شوند. زمانی که رگ‌های شما در سلامت باشند سلامت قلبتان نیز تضمین می‌شود. از آنجایی که بیشتر آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبرهای هلو در پوست آن قرار دارد بهتر است که این میوه را با پوست میل کنید.

🔵البته لازم است که از میوه‌های ارگانیک استفاده کنید. چون این میوه‌ها فاقد باقیمانده‌ی احتمالی آفت‌کش‌ها هستند. البته ممکن است که پوست هلو کمی حساسیت زا باشد و باعث ایجاد خارش در دهان شود. برای بهره‌مندی از این آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانید شلیل میل کنید. توجه داشته باشید که بر خلاف کاروتنوئیدها، پولیفنول ها در هلو و شلیل سفید بیشتر هستند. بهتر است از این دو میوه‌ی آبدار از هر رنگی باشند غافل نشوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *