خواص درمــــــــانـــــــــے گلابــــــــی - نهالستان فضائلی

خواص درمــــــــانـــــــــے گلابــــــــی

خواص درمــــــــانـــــــــے گلابــــــــی

قسمت هایی از درخت گلابی که مورد استفاده  خواص گلابی غذایی و درمانی قرار می گیرد:  ۱-میوه     ۲- برگ     ۳-پوست درخت      آن است.

گلابی را می توان بصورت خام یا پخته ( مربا و کمپوت) مصرف کرد.

 

گلابی میوه ای عالی و گوارا و پرآب است که خاصیت لینت دهندگی دارد. افرادی که یبوست دارند سعی کنند ۱ تا ۲ عدد گلابی در روز بخورند و بلافاصله ۱ لیوان آب ولرم بنوشند که خاصیت ملین آن قوی تر شود.

 

گلابی میوه ای است که به آسانی هضم و جذب بدن می شود.

 

خواص گلابی  دارای دانه های بسیار ریزی است که خصوصاً نزدیک هسته آن زیاد است. این دانه ها از جنس سلولزاست و در دستگاه گوارش هضم نمی شود. از این رو با عبور از دستگاه گوارش ، معده و روده را پاک می کند و کلیه مواد زائد باقیمانده در شکم را دفع می کند.

 

پوست گلابی که در معرض نور خورشید قرار دارد ، از نظر ویتامین ها غنی تر است. به علاوه قسمت عمده فیبر گلابی در پوست آن است ، لذا نباید هنگام خوردن ، پوست آن را جدا کنید.

 

کسانی که مبتلا به فشار خون هستند ، اگر به طور مرتب گلابی بخورند خون آنها تصفیه خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *